Referenties

Hieronder mijn referenties, enkele reacties van tevreden klanten, en fotowedstrijden waar ik aan mee heb gedaan.


Een groot deel van mijn opdrachten haal ik van de ZZP site Hoofdkraan.nl Op Hoofdkraan sta ik al een tijd stevig op de nummer één qua aantal klanten en cijfer in de beoordelingen onder de fotografen. Om die reden hebben ze mij uitgelicht in een artikel op hun Blog. Klik hier om al mijn referenties op Hoofdkraan.nl te bekijken.


Hier enkele leuke reacties van klanten:


Mei 2018. Zomaar de sportfoto van de maand te pakken, en ik ben daarmee genomineerd voor sportfoto van het jaar.
Bij de sportfoto van het jaar uitreiking op het sportgala heb ik bij de Juryprijs de 2e plek en de publieksprijs de 3e plek behaald.


In 2017 heb ik de 1e prijs gewonnen bij een fotowedstrijd in de categorie reisfotografie. Klik op de foto om hem groter te bekijken.

Met in de jury Sabastian Labrie, die in het filmpje hieronder de prijsuitreiking bekendmaakt. Ik wordt genoemd vanaf 1:40:

Isropa fotowedstrijd

BEKENDMAKING WINNAARS FOTOWEDSTRIJD!?Bekijk snel de video om er achter te komen wie de gelukkige winnaars van de Isropa fotowedstrijd zijn! De winnaars zullen via een persoonlijk bericht op de hoogte worden gebracht. Iedereen die heeft meegedaan, BEDANKT! We hebben ontzettend veel mooie inzendingen binnengekregen! ?

Geplaatst door Isropa op Dinsdag 6 februari 2018


Tijdens mijn opleiding heb ik meerdere nominaties ontvangen voor onderstaande foto waarmee ik aan De Fotoprijs meedeed. Dit was een soort opdracht waarbij het onderwerp ‘een schitterend ongeluk’ was (klik op het artikel voor leesbaar formaat).